Rahasia Hirup Bagja

Assalamualaikum … Wr Wb

Ku Endang Rasyid.R.Drs.MBA

Rahasia hayang hirup bagja aya lima perkara :

1. Asah Intelegensi, salawasna kedah nimba elmu sapanjang yuswa (long life education);

2. Tingkatkeun: Inisiatif, tong cicingeun, kedah waringkas, panjangkeun babarayaan, panjangkeun lengkah; musuh hiji seueur teuing, baraya sarebu kirang keneh, rejeki ayana di hubungan babarayaan

3. Tingkatkeun Inovatif, tong kuuleun, tong rendah diri, kudu percaya diri, sagala nu digawekeun kedah masihan nilai leuwih (value added);

4. Kumpulkeun Informasi, tong nutup diri, manfaatkeun sagala informasi, buka diri, siap jeung wantun tanggung jawab, amanah;

5. Insya Allah : yakin sagala rupa usaha kedah minangsaraya ka Allah SWT , hirup kudu silih tulungan, biasakeun panangan namprakna di luhur tong di handap, berehan (the secret of living is giving)……eta rahasiana, cobi perhatoskeun …….🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: