Catetan Pangangguran ……………

Assalamualaikum …WrWb.

Pangangguran Nyatet ...

Catetan Pangangguran ……………


Bandung 30 Oktober 2009

Saatos rengse meresan padamelan nu tos baku … asana teh karesel upami teu ngoprek … pangangguran klak … klik di internet manawi aya nu aneh …

Hasilna … Alhamdulillah kenging sababaraha bewara nu saur abdi mah lumayan tambi kesel bari jeung nambihan luang … Etang – etang ngabangbrangkeun kakesel dumeh awak karaosna asa teu pati sehat (pami jalmi mah gering panginten… naha naon atuh???? He … he …)

Diantara nu kapendak teh pangangguran deui wae … di catet manawi aya manfaatna … Nyanggakeun hasil catetan pangangguran … KLIK di dieu!

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: