Panon Hideung (Sunda / Jawa Barat)

Panon hideung
Pipi koneng
Irung mancung
Putri Bandung

Putri saha
Di mana bumina
Abdi resep
Kaanjeunna

Siang weungi
Kaimpi-impi
Hate Abdi
Sararedih

Teu emut dahar
Teu emut nginum
Emut kanu geulis
Panon Hideung

About these ads

Satu Tanggapan

  1. wah sunda banget,,,,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: